Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Web baseret løsninger
til jeres behov

scroll icon

Hvordan skaber vi værdi for dig?

Vi hjælper dig med at skabe værdi for dine kunder fra dag et

Techical

INDBYDENDE DIGITALT DESIGN

Vi benytter eksterne partnere, som har mange års erfaring med at lave imponerende hjemmeside designs. Vi kombinerer de seneste og bedste webdesign trends med dine ønsker & forslag, så du får en unik visuel identitet.
Linkbuilding

KONVERTERINGS OPTIMERING AF WEBSITES

Er din hjemmeside en webshop? Med afsæt i online marketing viden & data optimerer vi konverteringsraten på både nye og eksisterende websites. Konverteringsoptimering af websites handler om at sikre en højere andel af website besøgende, som tager kontakt til dig.

Hvad kan løsningen?

Hjælp os med at hjælpe jer!

En hjemmeside er en del af jeres identitet som virksomhed. Vi går derfor op i at den repræsentere jer bedst muligt. Derfor synes vi I ikke skal vælge os fordi vi er gode til at sælge, nej, men vælg os fordi vi har et godt produkt der hjælper dig med at bringe din værdi til dine kunder.
Vi hjælper jer til at gøre dine kunders liv lettere ved at gøre jeres liv lettere.

I skal ikke sælge til jeres kunder, I skal vise dem at I hjælper dem til at gøre deres liv lettere.

Vores tilgang til samarbejdet

Vi lytter, forstår og
gør vores bedste hver gang

Måden hvorpå vi arbejder inkluderer dig som kunde fra det første møde, til det sidste tastetryk inden en færdig hjemmeside. Vi benytter os af aktivitetsstyring hvori du kan følge med helt ned til den mindste opgave. Du kan derfor se hvor langt projektet er, om budgettet holder og hvornår det er færdigt.
For at sikre din hjemmesides sikkerhed benytter vi os af versionsstyring, så skulle der opstå problemer, kan vi hurtigt gå tilbage til en tidligere version af din hjemmeside, for at sikre at dine kunder kan komme på din hjemmeside.
Her er vi